01.
02.
03.
TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
curiertat romania anglia door to door
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperire
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
curiertat romania anglia door to door
Intrebari frecvente

De ce nu transportati alimente perisabile?

Aceste produse necesita transport in conditii speciale de temperatura si umiditate, conditii care pot fi asigurate doar in masini sau containere speciale.NU SUNT INTERZISE dar nu ne asumam raspunderea in cazul in care se strica.

Coletul dumneavoastra necesita conditii de manipulare speciale?

Va putem transporta articolele fragile sau valoroase cu cea mai mare atentie, viteza si siguranta.ELE VOR TREBUI AMBALATE CORESPUNZATOR!

Pot sa comanda marfa si sa platesc transportul la destinatie/livrare?

.Da, este posibil. In cazul in care doriti sa aduceti marfa din UK si sa platiti transportul in Romania, va oferim un serviciu, in baza caruia veti avea controlul total asupra acestui tip de transporturi.Pentru coletele din Romania in UK plata se face DOAR IN UK LA PRIMIRE!

Cum calculati tariful transportului meu?

Pentru fiecare transport va vom solicita greutatea si dimensiunile coletelor. Greutatea volumetrica se obtine inmultind volumul cu un factor de conversie specific (vezi pagina preturi) Se va taxa rezultatul mai mare!

Cum cumpar on line?

Puteti cumpara de pe orice site din UK! Va rugam sa ne trimiteti cat mai multe detalii(numele,de unde ati cumparat,adresa ,numele si telefonul de livrare in Romania) pentru a evita incurcaturile. Plata cumparaturilor o efectuati dumneavoastra,adresa de livrare in uk o gasiti la pagina de contact urmand sa platiti la primirea coletelor in Romania costul transportului (vezi pagina preturi).PENTRU TOATE COLETELE TRIMISE PRIN POSTA VA RUGAM SA TRECETI LA DESTINATAR NUMELE DE TRUFIN(NUMELE DUMNEAVOASTRA)! ESTE NECESAR DACA COLETELE SUNT CU SEMNATURA DE PRIMIRE SAU IN CAZUL IN CARE CURIERII CER O FORMA DE IDENTIFICARE.