01.
02.
03.
TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
curiertat romania anglia door to door
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
curiertat romania anglia door to door

Usefull information


2020-04-25

Pe fondul evenimentelor în derulare, extern și intern, TRUFIN TRANS LTD informează că activitatea de curierat se desfășoară în condiții NORMALE, cu posibile mici intarzieri!Acționăm cu maximă responsabilitate și în strânsă colaborare cu autoritățile competente, respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de acestea. Este important de precizat că, în conformitate cu informațiile oficiale existente la nivel internațional, NU există risc de infectare nici pentru angajați și nici pentru beneficiarii expedițiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate. Suntem convinși că acționând responsabil, respectând toate cerințele de prevenție, putem contribui fiecare la diminuarea oricărui risc de prelungire a acestei situații influențate de numeroase incertitudiniVa asiguram ca vom monitoriza toate comenzile si va vom informa despre eventualele restrictii/intarzieri sau alte informatii care influenteaza expeditiile Dvs.

2020-01-27

Incepand cu data de 15.02.20 suntem nevoiti sa CRESTEM TARIFELE pentru serviciile oferite!Pentru Londra va fi £1.5/kg(minim taxabil £30/expeditia intre 1-20 kg),pentru celelalte peste 70 de localitati va fi £2/kg(minim taxabil £30/expeditia intre 1-15 kg).Unde va fi cazul se va aplica calculul volumetric!Mentionam ca lista noastra de preturi nu a fost modificata din 2012!Va multumim de intelegere si speram si pe viitor la o colaborare frumoasa.

2020-12-11

COMENZILE SE FAC DOAR IN SCRIS! VA RUGAM FOLOSITI FORMULARUL DE "COMANDA ONLINE" SAU TRIMITETI SMS LA UNUL DIN NR .DE TEL. AFISATE LA PAGINA DE CONTACT(VETI PRIMI O CONFIRMARE ) . SMS TREBUIE SA CONTINA DETALIILE DE COLECTARE-NUME,ADRESA,TELEFON,NUMAR DE COLETE SI ZIUA COLECTARI(VEZI ORAR ).*****COMENZILE SE FAC CU CEL PUTIN O ZI INAINTE DE DATA COLECTARII PANA IN ORA 18.00/ORA LOCALA*****

2016-10-25

Pentru a evita intarzierile datorate neridicarii comenzilor DIN ROMANIA in ziua de miercuri, va recomandam planificarea colectarilor pt zilele de luni sau marti

2018-11-12

IMPORTANT! PENTRU EXPEDITOR SAU DESTINATAR DIN ANGLIA ESTE OBLIGATORIU NR DE TELEFON DE ANGLIA IAR PENTRU CEI DIN ROMANIA NR DE TELEFON DE ROMANIA.

2021-07-01

IMPORTANT! PENTRU COLECTARILE DIN ROMANIA VA RUGAM SA ETICHETATI COLETELE CU DETALIILE COMPLETE(NUME,ADRESA SI TELEFON) ALE EXPEDITORULUI SI ALE DESTINATARULUI PLUS MENTIUNEA TRUFIN TRANS ORADEA! ELE VOR FI COLECTATE DE CATRE FAN CURIER,TRANSILVANIA POST SAU TRUFIN TRANS IN INTERVALUL ORAR 10.00-18.00 SI DORIM PE ACEASTA CALE SA EVITAM EVENTUALELE INTARZIERI /NEPLACERI DIN CAUZA NEETICHETARII CORESPUNZATOARE

2017-06-08

IMPORTANT! VA RUGAM CA IN MASURA POSIBILITATILOR UN COLET SA NU DEPASEASCA 20 KG PENTRU SIGURANTA COLETELOR SI A MANIPULATORILOR! MENTIONAM CA TAXAREA SE FACE PE EXPEDITIE(NU PE NR DE COLETE) CARE POATE FI COMPUSA DIN 1 SAU MAI MULTE COLETE IAR IN CAZUL IN CARE SUNT MAI MULTE COLETE SE VA FACE CALCULUL PE GREUTATEA TOTALA

2016-01-05

PENTRU COLECTARILE SI LIVRARILE IN ANGLIA Prin serviciul SMS ALERT veti fi instiintati in dimineata zilei de colectare/livrare intervalul orar la care va ajunge agentul nostru la Dvs! Inainte de a ajunge la Dvs va va contacta telefonic. Este OBLIGATORIU sa raspundeti si sa CONFIRMATI ca este cineva la adresa sa predea/preia coletul! In caz contrar colectarea/livrarea se poate rata ea fiind reprogramata pt urmatoarea zi de livrare/colectare conform orarului. Va multumim pentru intelegere.

2012-06-16

FOARTE IMPORTANT Va rugam ca toate coletele-cu exceptia cutiilor de carton sa fie invelite total in folie de plastic(chiar si de bucatarie). Deasemenea trebuie etichetate cu nume adresa si telefon! Puteti folosi "formular de expeditie"(preferat) sau sa creati singuri etichetele. Ne rezervam dreptul de a refuza colectarea daca nu sunt ambalate si etichetate corespunzator! Va multumim!

Why pick Trufin Trans?

TRUFIN TRANS is a courier company that offers it's services for people wanting to ship parcels from England* at any door in Romania (100% cover) and back.

Trufin trans rapiditate

Speed

Trufin trans siguranta

Safety

Trufin trans incredere

Trust

Trufin trans preturi mici

Low prices

Trufin trans punctualitate

Prompt

Trufin trans convenienta

Convenience

TRUFIN TRANS is the perfect solution if you want to send a parcel from the United Kingdom to Romania (or the other way around), because your parcel will always be safe.

* Please visit routes page for the available areas


Don't believe us? Here's what others had to say

Camelia Georgescu

" After 2 years of working togheter and many other attempts to find a decent courier company. I can confidently say that TrufinTrans are well worth it. For those of you that haven't used TrufinTrans yet, you can safely do so. Your parcels will get there safely and on time. This always happens to my parcels each week. Mr. Trufin, I honestly don't know what I'll do without you. Thank you again and good luck with your ventures."

Fam. Adamov

"Thank you for this prompt service and exellent communication! It was the first time we've used you but we will surely use you again. We 100% recommend this company!"

Nicoleta Ciocirlie

"I'm very happy with Trufin Trans' service! I've already sent my second parcel to London and this time it was a very fragile one. I was really nervous about it but it made it all the way safely. I'm so glad I discovered this company."

For more information please Contact Us or check out our FAQ page.
Sender area*:
Town*:
*:
Town*:
Total weight*:
Parcel number:*
Parcels dimmensions*:

Simulator Price

Aflati pretul estimativ pentru trimiterea de colete din Anglia in Romania(sau invers)

Price

The price is based on your info! Correct input is correct, will result in a real price!