01.
02.
03.
TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
curiertat romania anglia door to door
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperire
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
curiertat romania anglia door to door

Informatii utile


2024-04-23

In perioada 29.04.24-12.05.24 NU se fac colectari pe nici o ruta! Va multumim de intelegere si va dorim si pe aceasta cale SARBATORI FERICITE!

2023-10-20

IMPORTANT!!! INCEPAND DIN 09.01.2023 PLATA TRANSPORTULUI INTERN IN ROMANIA VA FI SUPORTATA DE CATRE EXPEDITOR(PENTRU EXPEDITIILE DIN ROMANIA CATRE ANGLIA) SAU DE DESTINATAR(PENTRU EXPEDITIILE DIN ANGLIA CATRE ROMANIA).SINGURA EXCEPTIE ESTE PENTRU LOCALITATEA ORADEA! VA ASIGURAM CA AVEM NEGOCIATE CU FAN CURIER CELE MAI MICI TARIFE POSIBILE SI PENTRU A EVITA SA MARIM PRETURILE ACEASTA ESTE CEA MAI IEFTINA VARIANTA PENTRU DUMNEAVOASTRA. VA MULTUMIM DE INTELEGERE!

2022-10-24

FOARTE IMPORTANT! INCEPAND CU DATA DE 01.11.2022 ZONA DE ACOPERIRE DIN UK VA SUFERI MODIFICARI. PRINCIPALELE ORASE IN CARE NU VOM MAI AVEA ACOPERIRE SUNT: BRADFORD,MANCHESTER,LIVERPOOL,STOKE-ON-TRENT,WOLVERHAMPTON,BIRMINGHAM, OXFORD. LISTA COMPLETA VA FI ACTUALIZATA PE 01.11.2022. NE CEREM SCUZE DE EVENTUALELE NEPLACERI SI VA MULTUMIM DE INTELEGERE!

2022-01-04

COMENZILE DE COLECTARE DIN UK(TOATE ZONELE) SE FAC PANA JOI ORA 16.00

2022-01-03

INCEPAND CU DATA DE 01.01.2022 SE ADAUGA O TAXA SUPLIMENTARA DE £6/COLET(TAXE COMISIONAR VAMAL).DACA EXPEDITIA DVS ESTE COMPUSA DIN MAI MULTE COLETE,SE VA APLICA TAXA DE £6/COLET(TAXE COMISIONAR VAMAL)PE FIECARE COLET INDIVIDUAL

2020-04-25

Pe fondul evenimentelor în derulare, extern și intern, TRUFIN TRANS LTD informează că activitatea de curierat se desfășoară în condiții NORMALE, cu posibile mici intarzieri!Acționăm cu maximă responsabilitate și în strânsă colaborare cu autoritățile competente, respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de acestea. Este important de precizat că, în conformitate cu informațiile oficiale existente la nivel internațional, NU există risc de infectare nici pentru angajați și nici pentru beneficiarii expedițiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate. Suntem convinși că acționând responsabil, respectând toate cerințele de prevenție, putem contribui fiecare la diminuarea oricărui risc de prelungire a acestei situații influențate de numeroase incertitudiniVa asiguram ca vom monitoriza toate comenzile si va vom informa despre eventualele restrictii/intarzieri sau alte informatii care influenteaza expeditiile Dvs.

2020-01-27

Incepand cu data de 15.02.20 suntem nevoiti sa CRESTEM TARIFELE pentru serviciile oferite!Pentru Londra va fi £1.5/kg(minim taxabil £30/expeditia intre 1-20 kg),pentru celelalte peste 70 de localitati va fi £2/kg(minim taxabil £30/expeditia intre 1-15 kg).Unde va fi cazul se va aplica calculul volumetric!Mentionam ca lista noastra de preturi nu a fost modificata din 2012!Va multumim de intelegere si speram si pe viitor la o colaborare frumoasa.

2020-12-11

COMENZILE SE FAC DOAR IN SCRIS! VA RUGAM FOLOSITI FORMULARUL DE "COMANDA ONLINE" SAU TRIMITETI SMS LA UNUL DIN NR .DE TEL. AFISATE LA PAGINA DE CONTACT(VETI PRIMI O CONFIRMARE ) . SMS TREBUIE SA CONTINA DETALIILE DE COLECTARE-NUME,ADRESA,TELEFON,NUMAR DE COLETE SI ZIUA COLECTARI(VEZI ORAR ).*****COMENZILE SE FAC CU CEL PUTIN O ZI INAINTE DE DATA COLECTARII PANA IN ORA 18.00/ORA LOCALA*****

2016-10-25

Pentru a evita intarzierile datorate neridicarii comenzilor DIN ROMANIA in ziua de miercuri, va recomandam planificarea colectarilor pt zilele de luni sau marti

2018-11-12

IMPORTANT! PENTRU EXPEDITOR SAU DESTINATAR DIN ANGLIA ESTE OBLIGATORIU NR DE TELEFON DE ANGLIA IAR PENTRU CEI DIN ROMANIA NR DE TELEFON DE ROMANIA.

De ce ai alege Trufin Trans?

TRUFIN TRANS este o companie de curierat care ofera transport de colete din Anglia* la orice usa din România (acoperire 100%) şi retur.

Trufin trans rapiditate

Rapiditate

Trufin trans siguranta

Siguranta

Trufin trans incredere

Incredere

Trufin trans preturi mici

Preturi mici

Trufin trans punctualitate

Punctualitate

Trufin trans convenienta

Convenienta

TRUFIN TRANS este solutia perfecta daca vrei sa trimiti un colet din Anglia* in Romania (sau invers), deoarece coletul tau va fi intotdeauna in siguranta

* Va rugam vizitati pagina de rute pentru zonele de acoperire


Nu ne crezi? Citeste ce spun altii despre noi

Camelia Georgescu

"Dupa 2 ani de colaborare si dupa multe incercari de a gasi oameni cinstiti,nu pot decât sa va recomand cu foarte mare încredere! Pentru cei care nu ați colaborat cu trufitrans , indiferent ca aveți colete fragile sau nu ,apelati cu încredere! Coletele dumneavoastră vor ajunge cu siguranță la timp si fara probleme! Același lucru se întâmpla cu coletele mele in fiecare săptămâna! Domnule Trufin, sincer, nu știu ce ne- am face fara dumneavoastră! Nu va voi putea mulțumi vreodată pentru ceea ce faceți pentru noi! Mulțumim inca o data si sa aveți spor in tot ceea ce faceți!"

Fam. Adamov

"Multumim pentru serviciul prompt,comunicare excelenta!A fost prima data dar cu siguranta vom apela din nou! Recomandam aceasta firma!"

Nicoleta Ciocirlie

"Sunt foarte multumita de serviciile Trufin Trans! Am trimis deja al doilea pachet la Londra- de data asta unul foarte fragil pentru care aveam mari emotii dar a ajuns repede si bine! ma bucur ca i-am descoperit!"

Pentru mai multe detalii contactati-ne sau verificati pagina de intrebari frecvente.
Preturi
Serviciu Pret
Romania - Zona 1
Zona 1 - Romania
£1,5/KG sau volumetric (minim £30)
Romania - Zona 2
Zona 2 - Romania
£2/KG sau volumetric (minim £30)
PRETURILE INCLUD TVA
PLATA TRANSPORTULUI DIN ROMANIA IN UK SE FACE DOAR IN UK LA PRIMIRE
door to door TrufinTrans

DACĂ EXPEDIȚIA DVS. ESTE COMPUSĂ DIN MAI MULTE COLETE, SE VA APLICA TAXA DE £6/COLET (TAXE VAMALE) PENTRU FIECARE COLET IN PARTE

PENTRU COLETELE DIN UK CU PLATA RAMBURS IN ROMANIA LIRA VA FI CALCULATA LA 6.00 RON

Minimul taxabil (£30) se va aplica pefiecare expeditie intre 0.1-20 (respectiv 0.1-15) KG.

Se pot transporta si alimente dar nu ne asumam responsabilitatea pentru produsele perisabile!! Va rugam sa luati in considerare durata transportului si conditiile meteo in perioada in care doriti sa trimiteti

Coletele dumneavoastra pot fi asigurate integral la un cost de 3% din valoarea declarata a coletului. Click aici pentru a vedea TermeniiAsigurari.pdf

In cazuri nefericite, coletele neasigurate vor fi despagubite in limita maxima de £100, in maxim 30 de zile.

In aceste preturi nu se incadreaza obiectele voluminoase si usoare (paturi, canapele, dulapuri, jucarii, saltele, cutii mari de carton etc.) acestea urmand a fi stabilite la colectare dupa calculul volumetric:
Lungime(cm) x Latime(cm) x Inaltime(cm)/6000 - rezultatul se va inmulti cu pretul /kg in functie de zona de colectare.
SE VA TAXA VALOAREA MAI MARE DINTRE GREUTATEA FIZICA SI CEA VOLUMETRICA

NE PARE RAU DAR IN COLETELE DIN ROMANIA NU ESTE PERMIS TRANSPORTUL TIGARILOR (ORICE PRODUS DIN TABAC) SI ALCOOLULUI (PALINCA,TUICA, ORICE BAUTURA CARE CONTINE ALCOOL)

Toate coletele vor fi verificate si toate produsele de alcool si tutun vor fi confiscate.

In cazu in care vor fi descoperite de catre autoritatile vamale, amenda va fi suportata de catre destinatar sau expeditor. (Amenda incepe de la 80 de lire.)

Pentru transportul obiectelor electronice (televizoare LCD, plasme, laptopuri) sau electrocasnice (masini de spalat, uscatoare, frigidere, congelatoare etc) precum si pentru CUMPARATURILE ONLINE si coletele sosite prin POSTA, va rugam dati click aici pentru LISTA DE PRETURI.PDF

* Va rugam vizitati pagina de rute pentru zonele de acoperire